2021
- IDENTIFICAREA CULTURILOR ADECVATE PENTRU OBȚINEREA BIOETANOLULUI
- CERCETĂRI PRIVIND EVALUAREA POTENȚIALULUI DE PRODUCERE A BIOETANOLULUI
- ANALIZE PRIVIND EFICIENȚA ECONOMICĂ A FERMELOR DE VACI DE LAPTE DIN DIFERITE REGIUNI ALE ȚĂRII
- EFICIENȚA ECONOMICĂ A FERMELOR DE TAURINE PENTRU CARNE – STUDII DE CAZ
- STUDIU PRIVIND PIAŢA OUĂLOR
- ANCHETE STRUCTURALE PRIVIND IMPACTUL SCHEMEI DE SPRIJIN PENTRU PRODUCĂTORII DE TOMATE
- PROVOCĂRI RURALE CONTEMPORANE. STUDII DE AGROECONOMIE ŞI ANTROPOLOGIE RURALĂ, CAPITOLUL 13 – MODELE DE DEZVOLTARE A LANȚURILOR SCURTE DE VALORIFICARE PE FILIERA LEGUME – FRUCTE
- GHID PRACTIC TEHNICO-ECONOMIC PENTRU PRODUSELE AGRICOLE VEGETALE OBȚINUTE ÎN SISTEM CONVENȚIONAL ŞI ÎN AGRICULTURA ECOLOGICĂ. AN DE PRODUCȚIE 2020-2021
- GHID PRACTIC TEHNICO-ECONOMIC PENTRU PRODUSELE ANIMALE OBȚINUTE ÎN SISTEM CONVENȚIONAL ŞI ÎN ECOLOGIC. AN DE PRODUCȚIE 2020-2021
- ANALIZA FILIEREI OULUI
- ANALIZA FILIEREI LAPTELUI ŞI AM PRODUSELOR LACTATE
- STUDIU PRIVIND PIAȚA LAPTELUI ŞI A PRODUSELOR LACTATE
2020
- ABORDĂRI CONCEPTUAL PRIVIND POTENȚIALUL ENERGETIC AL BIOMASEI
- IDENTIFICAREA PROPRIETĂȚILOR FIZICE, CHIMICE, MECANICE ALE BIOMASEI LEGATE DE POTENȚIALUL ENERGETIC AL ACESTEIA
- IDENTIFICAREA TEHNICILOR DE CONVERSIE ENERGETICE A BIOMASEI
- IDENTIFICAREA DIRECŢIILOR PRINCIPALE DE UTILIZARE ENERGETICĂ A BIOMASEI ÎN ROMÂNIA
- ABORDĂRI PRIVIND IMPLEMENTAREA SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS PENTRU APLICAREA PROGRAMULUI DE SUSŢINERE A PRODUSULUI TOMATE ÎN SPAŢIILE PROTEJATE
- ANALIZA FILIERELOR CEREALELOR PANIFICABILE ŞI A PRODUSELOR DE PANIFICAȚIE
- ANALIZA FILIERELOR LEGUMELOR ŞI FRUCTELOR
- EFICIENȚA ECONOMICĂ A SECTOARELOR DE CREȘTERE A ANIMALELOR – CONTEXT ŞI EVALUARE
- ANALIZE PRIVIND EFICIENȚA ECONOMICĂ A FERMELOR DE OVINE DIN DIFERITE REGIUNI ALE ŢĂRII
- ABORDĂRI CONCEPTUALE PRIVIND FILIERA, SECURITATEA ŞI SIGURANȚA ALIMENTARĂ A POPULAȚIEI
2019
- AGRICULTURA. CONCEPTE ŞI INSTRUMENTE OPERAŢIONALE -CAPITOLUL IMAGINEA DE ANSAMBLU ASUPRA EXPLOATAŢIILOR ŞI FORMELOR ASOCIATIVE DIN ROMÂNIA.
- FRUIT AND VEGETABLE – BASED BEVERAGES – NUTRITIONAL PROPERTIES AND HEALTH BENEFITS
2010
- AGRICULTURA ROMÂNIEI ÎN PROCESUL DE INTEGRARE EUROPEANÃ EVALUARI SI PROGNOZE
- SISTEME DE INDICATORI DE EVALUARE A IMPACTULUI ADERÃRII ASUPRA PRODUCÃTORILOR SI CONSUMATORILOR
- UN NOU SISTEM DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR PENTRU ACTIVITATI DIN MEDIUL RURAL
- AGRICULTURA IN ECONOMIA ROMANIEI – INTRE ASTEPTARI SI REALITATI
2009
- ANALIZA FILIEREI SECTORULUI CARNE ÎN ROMÂNIA
- PIAŢA PRODUSELOR TRADIŢIONALE ÎN ROMÂNIA
- ANALIZA FILIERELOR SECTORULUI VITIVINICOL ÎN ROMÂNIA
- ANALIZA FILIEREI SECTORULUI LAPTE ÎN ROMÂNIA
2008
- STRUCTURI OPTIME DE PRODUCŢIE ÎN EXPLOATAŢIILE AGRICOLE DIN JUDEŢUL CONSTANTA
- MANUAL DE UTILIZARE SIFA
- BULETIN INFORMATIV DE PREŢURI 2008 – 2009
- ANALIZA FILIEREI DE LEGUME ŞI FRUCTE ÎN ROMÂNIA
- PROIECTAREA UNUI SISTEM DE TIP HOLDING PRIN INTERMEDIUL ASOCIERII, PENTRU PRODUSELE AGRICOLE VEGETALE
- PRODUSE AGROTURISTICE – CREARE, INPLEMENTARE, PROMOVARE
- METODOLOGIE DE ESTIMARE ŞI EVALUARE A ACTIVITĂŢILOR DE PRODUCŢIE
- GHID PRACTIC tehnico – economic şi de management – PRODUCŢIA VEGETALĂ
- GHID PRACTIC tehnico – economic şi de management – PRODUCŢIA ANIMALĂ
- CAIETUL FERMIERULUI PRODUCŢIA VEGETALĂ
2007
- ABORDĂRI MODERNE ÎN EVALUAREA FILIEREI LAPTELUI
- ASPECTE PRIVIND PLANIFICAREA PRODUCŢIEI AGRICOLE VEGETALE
- COMPETITIVITATEA PE FILIERA CEREALELOR PANIFICABILE
- EVOLUŢIA FORMELOR DE PROPRIETATE FUNCIARĂ ÎN AGRICULTURA ROMÂNIEI
- IMPLEMENTAREA CONCEPTULUI DE MANAGEMENT MODERN ÎN EXPLOATAŢIILE CZPRINICOLE DIN SUD-ESTUL CÂMPIEI ROMÂNE
- ORGANIZAREA FILIEREI OLEAGINOASELOR ÎN ROMÂNIA – DECALAJE FAŢĂ DE UNIUNEA EUROPEANĂ
- PROGRESUL GENETIC ÎN CONTEXT ECONOMIC LA CULTURA ORZ ŞI ORZOAICĂ
- ÎNDRUMĂTORUL PRODUCŢIEI PISCICOLE
2006
- CERCETARI PRIVIND APLICAREA TEHNICI DE CALCUL ÎN MONITORIZAREA ŞI OPTIMIZAREA TEHNOLOGIILOR DE CULTURĂ ÎN PRODUCTIA VEGETALA
- CERCETĂRI DE MARKETING PRIVIND EXPORTUL ROMĂNESC DE CARNE DE TAURINE
- MANAGEMENTUL CALITĂŢII PE FILIERA PRODUSELOR AGRICOLE – AGROALIMENTARE